fiscalmercantillaboralcomptableassegurancesgestio

L'inici de la nostra feina com assessoria va ser quan oferíem els nostres serveis fiscals, laboral, comptables, mercantils, jurídics, d'assegurances i administratius a les empreses i particulars  com a persona física amb el nom de Vicent Pallarès Martí denominada comercialment "Assessoria Pallarès", a l'any 1990.

Pallarès & Gonzalvo Assessors, SL va néixer l'any 2005 gràcies a la confiança dels nostres clients als qui els hi hem estat oferint una bona feina, i així doncs  la podem seguir oferir actualment a les petites i mitjanes empreses de tota la província de Tarragona amb el mateix ventall de serveis.

Les nostres instal·lacions disposen de més de 100 metres quadrats, dotats de despatxos, arxiu, i una sala de conferencies/aula per a 20 persones, situat en un lloc cèntric del Perelló, amb facilitat d'aparcament al mateix costat de la nostra oficina.

A Pallarès & Gonzalvo Assessors SL creiem que tant l'empresari com el particular ha de dedicar el seu temps a tirar endavant el seu negoci i els seus objectius. La feina relacionada amb l'administració és cosa nostra. No és possible treballar per fer créixer un negoci, o mantenir-lo, i a més estar pendent de les modificacions legals, omplir els llibres comptables, etc.... Aquesta idea ha perdurat en el temps i creiem que ha estat part del nostre èxit. L'empresari ha de lluitar pel seu negoci, el particular pel seu benestar, tant familiar com personal, i nosaltres com a professionals, hem d'ajudar-lo en tot el que necessiti.

Esperem seguir molts anys al servei d'empresaris, professionals i particulars, per a tot allò que puguin necessitar.

Molt atentament, Pallarès & Gonzalvo Assessors, SL

calendario contribuyente